Blogginlägg nummer ett!

Jag har alltid tänkt att en blogg inte är något för mig, men jag skriver en del och märker att när jag har skrivit av mig blir det helt plötsligt mycket lättare att tänka så varför inte göra det i en blogg?

Okej, om jag ska vara ärlig har jag tagit mig an en utmaning, How to become a better designer in 30 days, där uppgiften dag fyra är att starta en blogg. Så egentligen är det därför, men jag tror det kan vara ett bra sätt att samla mina tankar om skapande och mitt arbete på ett och samma ställe. Jag har tänkt att jag skulle vilja föra någon slags loggbok över vad jag gör om dagarna nu när jag planerar dem helt själv.

I början av året sa jag upp mig från mitt fasta jobb som programutvecklare för att istället lägga tid på mitt eget skapande samt frilansa som grafisk formgivare och webbdesigner. Det är väldigt stor skillnad på att sitta på ett kontor med kollegor runt sig måndag till fredag 8-17 och på att helt plötsligt ha hela dagarna fria där jag själv bestämmer vad jag vill, behöver eller känner för att göra och var jag ska vara någonstans och göra det. Jag visste att jag skulle tycka det var svårt att få struktur i vardagen så därför bestämde jag mig för att köra på 30-dagarsutmaningen för att bli en bättre designer. De där 30 dagarna har typ gått idag, men jag tar det i min egen takt.

Så syftet med den här bloggen är att skriva av mig, mestadels om mitt skapande samt att dela med mig av det jag gör, att visa processen bakom mitt skapande.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.