Infografik

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag behöver bli bättre på att sätta deadlines även på egna projekt. Dels för att jag inte ska ha en massa halvklara projekt och dels för att jag verkligen gillar när saker blir klara och att få se ett färdigt resultat. Ett sånt projekt är en mojito-affisch eller mojito-infografik, som jag började skissa på för flera månader sen.

Infografik består ju ofta av olika diagram och siffror tillsammans med grafiska illustrationer. Jag tycker också det kan vara ett kul sätt att presentera mat- och dryckesrecept. En av mina första och absoluta favoritdrinkar är mojito och jag kom på idén att göra en mojito-infografik. Projektet har blivit väldigt utdraget även om jag jobbat på det lite då och då, men nu i veckan bestämde jag att det ska varaklart innan veckan är slut.

De flesta komponenterna är klara och jag är nu på sluttampen med att placera ut de olika objekten för att få en snygg helhet. I början på nästa vecka kommer jag uppdatera min portfolio med det färdiga resultatet eftersom det ju SKA vara klart då 🙂 Så länge kommer här några smakprov:

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.