Park Sounds, kursslut och inför Designmarknad

Var ett tag sen jag skrev av mig här, men jag har haft en hel del att göra på sista tiden. Det bästa är att det har i princip bara varit roliga saker!

Bland annat har jag varit på årets första festival (för min del), Park Sounds, som är en liten endagsfestival på Folkets Park i Huskvarna. Det var riktigt bra spelningar, vilket jag brukar tycka att det är där. Det finns två scener, en liten där publiken verkligen kommer nära scenen och en lite större i teaterladan, som har sluttande golv, vilket också gör att en kommer nära. Jag föredrar verkligen lite mindre, intima spelningar framför stora arenakonserter. På Park Sounds i år spelade bl a The Hives, Tove Styrke, Hurula, Sarah Klang, Diskopunk, GRANT, High Tyde (UK) och Jeff Rosenstock (US).

High Tyde

Jag missade tyvärr största delen av GRANT, men såg de två sista låtarna och de var SÅ BRA! Riktigt grym sång och sjukt bra stämning! Annars var mina favoriter Hurula, som jag sett några gånger innan och nu var bättre än nånsin, samt mina nyfunna favoriter, Diskopunk, som inte gick att stå still till. Ett riktigt bra och underhållande liveband om du vill dansa!

Diskopunk

I tisdags var sista tillfället på kursen Visuell kommunikation som jag läst på HDK i Göteborg. Det har varit en väldigt utvecklande och rolig kurs där vi fått en uppgift i antingen InDesign, Illustrator eller Photoshop till varje vecka. Till sista gången skulle vi skapa ett digitalt kollage i Photoshop med djungeltema. Såhär valde jag att göra mitt.

Sen har vi även fått läsa intressanta texter om bl a typografi, designrollen och hur den har förändrats. Eftersom det var sista tillfället så presenterade vi även slutprojektet som vi jobbat med under några veckor. Jag valde att göra en slags folder som fungerar både som en portfolio och visitkort. Foldern ska jag ha med mig nu till helgen när jag ska vara med och ställa ut på Designmarknad, som börjar redan imorgon! Då kommer jag sälja mina prints som finns här i webbshopen till lite specialpriser och jag har även med mig ett par nyheter! Totalt är vi ca 40 kreatörer som kommer vara med och visa/sälja våra verk. Det kommer finnas allt från prints och målade tavlor till keramik och smycken, så det får ni verkligen inte missa! Lördag 10-18 och söndag 11-17 vid entré D/blå på Asecs köpcentrum i Jönköping.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.