Update och Göteborg

Det var ett tag sen jag skrev här på bloggen. Sen sist har jag varit nere i Skåne och träffat familj och vänner över påsk. Väldigt skönt att ta lite ledigt och bara umgås med nära och kära några dagar. Bl a åt jag brunch i Helsingborg med de här fina.

 

Efter påsk fick jag en liten dipp. Jag har ofta ett par dagar varje eller varannan vecka då jag blir helt osäker på mig själv, känner mig lite värdelös och undrar vad det är jag egentligen gör. För det mesta vänder det tvärt och går över i ett inspirations- och kreativitsöverskott. Då känner jag att jag kan göra vad som helst och allt är fantastiskt! Den här gången gav det mig pepp att jobba vidare med webbshopen som snart är klar! Jag har fixat prover på ett par prints och väntar på att allt ska bli klart med Klarna, så det ska bli smidigt och enkelt att betala i min webbshop. I början kommer det inte finnas jättemånga produkter, men jag har som mål att utöka webbshopen och eventuellt även börja sälja tygkassar med grafiska motiv/illustrationer. Kanske något i stil med den här skissen?

 

Peppen fortsatte igår när jag var på en inspirationsföreläsning där vi fick en massa bra tips på hur en ska uppnå sina mål och tänka mer positivt. Inte nog med det, i förmiddags tog jag bussen till Göteborg och sitter just nu på ett café där en kompis jobbar. Idag börjar nämligen påbyggnadskursen i Adobe Creative Suite på HDK. Kursen är på 75% och det är en hel del självstudier då det bara är fyra timmar varje tisdag som är schemalagda. Det ska bli så himla rolig både att läsa en kurs som verkar vara som gjord för mig och att hänga i Göteborg där nästan alla mina närmsta vänner bor och möta våren med dem!

2 svar till “Update och Göteborg“

  1. Kerstin Nilsson skriver: Svara

    Jättefina bilder Issa och vilken bra idé med tygkassarna. Jag beställer så fort är klar med dem. Tygkassar kan man aldrig ha för många, dessutom är de en bra present. Du är så kreativ och duktig Issa?, ser fram emot vad du mera kan hitta på. ?

    1. issasand skriver: Svara

      Tack Ninni! Så kul att du gillar dem 🙂 Ska försöka få till tygkassarna snart! Det värmer att läsa ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.